blondinbrella

Direktlänk till inlägg 6 februari 2012

Min vän

Av Brella Islandshäst - 6 februari 2012 11:00

Det finns så många vackra människor. Mellanmatte har viskat i mitt öra om två av dem.


A-M & A, dessa tvåbenta som var och hälsade på oss häromdagen. Det var för kallt för att åka bort till mig men de tänkte nog på mig. Det är jag tämligen förvissad om.


Att de dessutom har ridit islandshäst är ju inte till deras nackdel. Det visar på gott omdöme och bra smak, enligt mitt tycke.


Mellanmatte viskar så fina ord. Jag förstår att dessa två vänliga själar betyder oerhört mycket för henne. Dessa vackra människor. Kanske blir mellanmatte stark en dag tack vare bland annat dessa människor. Och kan följa med mig på äventyr. Jag väntar och längtar. För vi passar tillsammans vi två. Min högsta önskan är att hon ska bli återställd.


Ge dig aldrig, res dig nu - vår egen ängel, det är du!


Brella


 
 
Ingen bild

Ann-Mari

6 februari 2012 17:04

Kära fina Brella som vi hör så mycket gott om. Det skulle varit roligt att fått se dig, men det var mörkt o kallt. Det kommer en vår med ljusare tider och lite värme och då ska hälsa på dig också. Vi tackar stormatte & storhusse & mellanmatte & lillhusse för en trevlig kväll med god förtäring. Önskar så att mellanmatte blir bättre och det gör ont att veta vad hon får gå igenom. Vi skall be en liten ängel att se om henne och tro att allt görs till det bästa.
Vi hälsade också på alla fina fåglar inkl Lollo som kanske inte kände igen oss riktigt, men hon är ju också till åren kommen. Vi ser att hon fick det bra på ålderns höst och det känns bra.
Vi hoppas också framledes få träffa lille Vilgot, det lilla A-barnet. Vi tackar ännu en gång för er gästvänlighet och hälsar er välkommen till oss när ni har någon tid. Många kramar från oss och har skickat ett sms till mellanmatte om hon orkar att läsa det.
Hälsningar från Ami & Alf

Brella Islandshäst

6 februari 2012 17:19

Tack fina ni. Alla tyckte att det var så roligt att få träffa er.

Jag har redan hälsat mellanmatte och hon hälsar så väldigt mycket tillbaka. Hon är lite dålig på att ladda sin mobil så hon har nog inte läst sms:et ännu...:-)

Ja, den lilla fågeln har det bra. Och det är henne jag står ut med bäst eftersom hon inte har hälften av de röstresurser de andra rackars fåglarna har.

Självklart kommer ni att få träffa den lille busungen Wilgot och han hälsar och tackar så mycket. Han ser väldigt stolt ut i -du vet vad - och anser nog att han, iklädd dessa, är finast på jorden.

Kramar i massor,
Brella

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Brella Islandshäst - 5 september 2012 19:23

Förbaskade hovröta.   På grund av att den förbaskade hovrötan har fått fäste i mina hovar har framhovarna reducerats avsevärt. Men nu har matte bestämt att, om samma väder föreligger till våren, ska jag få stå inne på nätterna. Torrt. Samt, hon k...

Av Brella Islandshäst - 3 september 2012 12:26

Hon blev gammal min meyer-vän Lulu, hela 33 år. Hon somnade in i husses trygga famn, lugnt och stilla.   Grå, grön och lite luggsliten min lilla vän som jag nosade på   åldrad, tufsig och mycket liten temperamentsfull, vänlig, saknar dig ...

Av Brella Islandshäst - 17 mars 2012 09:55

Hej alla hästvänner där ute!   Jag har ju funderat lite på vilka som läser min blogg och jag har en liten fråga. :)   Är det någon av er som tävlar / har tävlat? Lillmatte ska ju tävla med mig nästa helg så jag skulle vilja ha lite tips om ...

Av Brella Islandshäst - 16 mars 2012 16:43


Hur snyggt skulle inte detta schabrak vara på mig? Snacka om Bling-bling!     599 kr - Royal hästsport ...

Av Brella Islandshäst - 15 mars 2012 19:34

Har varit ute och surfat lite. Så jag tänkte ge er lite tips på vart man kan hitta lite tuffa grejor för tuffa pållar och ryttare!                                 Allt är ifrån Hööks        ...

Presentation


Hej! Det är jag som är Brella! (kallas även Brellzor) Och här bloggar jag om mitt liv och min familj:)

Fråga mig

15 besvarade frågor

Omröstning

Islandshästen kallas även:
 Vikingarnas häst
 Vulkanernas häst
 Andarnas häst
 Gudarnas häst
 Frimurarnas häst
 Isfolkets häst

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards